Horia Tecău s-a calificat în sferturi de finală la Viena

Publicat: 21 10. 2015, 18:55

Tecău și Rojer au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră și cinci minute, cuplul Treat Huey/Henri Kontinen (Filipine/Finlanda).

În sferturile de finală, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor întâlni pe învingătorii partidei dintre perechea Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) și cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Viena, Tecău și Rojer vor primi 90 de puncte în clasamentul de dublu și un cec în valoare de 12.850 de euro.

Aceasta nu este singura veste bună pentru Horia, care tocmai ce a semnat un contract cu Marina Yachting. Compania care a setat standardele de calitate și eleganță sportivă investește în consolidarea prezenței pe piața locală, prin asocierea cu cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală – Horia Tecău.
Parteneriatul cu Horia Tecău a debutat printr-o sedință foto pentru colecția de toamnă-iarnă 2015. Shooting-ul a fost realizat în România. Asocierea de imagine este o premieră la nivel mondial pentru Marina Yachting și are rolul de a familiariza publicul din România cu colecțiile brand-ului genovez, care propun piese pret-a-porter de inspirație navy pentru ținutele casual de zi cu zi.