Ilie Năstase vorbește în presa elvețiană despre cea mai mare PROBLEMĂ a României

Publicat: 03 08. 2015, 21:25

Aflat la Gstaad, pentru un meci demonstrativ, Ilie Năstase a fost întrebat de jurnaliștii elvețieni despre actuala situație din țara sa natală.

”După Ceaușescu, nimeni nu le-a mai spus românilor adevărul. Eu știu adevărul, dar mulți oameni nu-l știu. Noi, românii, trăim în trecut în loc să ne orientăm către viitor. În plus, corupția e o mare problemă. Legile au multe nereguli și, din cauza corupției, e dificil pentru tineri să-și demonstreze abilitățile”, a declarat Ilie Năstase pentru Basier Zeitung.

”Nasty” a mai vorbit și despre aventura sa în politică, precizând că nu va mai candida după ce îi expiră mandatul de parlamentar, în 2016. ”Când am fost ales în Parlament, nu m-am simțit confortabil. Din sport, am învățat că orice are un rezultat: victorie ori înfrângere. În politică, totul durează o veșnicie. Am mari probleme să mă acomodez. Între timp, am înțeles mai bine cum merg lucrurile, dar locul meu nu e în politică. În noiembrie 2016, când îmi expiră mandatul, nu voi mai candida”, a precizat Ilie Năstase.