Încă un antrenor DEMIS în Superliga! Nicolae Dică a rezistat doar 5 etape la FC U Craiova 1948

Publicat: 19 08. 2023, 12:41

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, continuă să se comporte în stilul Gigi Becali la FCSB și a decis să-l demită pe Nicolae Dică.

Pagina oficială a grupării din Bănie a postat pe rețelele de socializare pentru a-i înștiința pe suporterii olteni de plecarea antrenorului.

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare.

Încă un antrenor DEMIS în Superliga! Nicolae Dică a rezistat doar 5 etape la FC U Craiova 1948

Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, se arată pe pagina de Facebook a oltenilor.

Nicolae Dică a fost numit antrenor la 17 iulie și a rezistat doar 5 runde. În vârstă de 43 de ani, Nicolae Dică a mai antrenat formaţiile FCSB, FC Argeş şi CS Mioveni.

Mandatul lui Dică la FC U Craiova se încheie după ce alb-albaştrii au fost învinşi de Petrolul Ploieşti cu scorul de 4-3, vineri seara, pe Stadionul Ilie Oană.

Petrolul a reuşit a treia sa victorie consecutivă, una spectaculoasă, prin golurile marcate de Christian Irobiso (4, 60), Jair (12) şi Alexandru Musi (75).

Pentru FC U Craiova, care a pierdut pentru a doua oară în acest sezon cu 3-4 (după eşecul de acasă cu U Cluj), au punctat Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chiţu (80) şi Juan Bauza (85 – penalty), după un fault comis de Gheorghe Grozav asupra lui Alexandru Blidar.

Petrolul a avut un gol anulat de VAR pentru henţ (Takayuki Seto, min. 63) şi o bară, prin Alexandru Musi (66).

FC U Craiova a suferit a patra înfrângere în acest campionat.

  • Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Rapid – Farul, care va avea loc, duminică, de la ora 18.15, în etapa a VI-a din Superliga.