Incidente la finalul partidei U Craiova 1948 – Rapid: Cristi Săpunaru a sărit la bătaie | VIDEO

Publicat: 11 09. 2022, 07:08
Actualizat: 11 09. 2022, 07:09

FCU Craiova a învins sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, Rapid, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă.

Unicul gol al întâlnirii din Bănie a fost marcat de Sekou Sidibe în minutul 56, după o pasă a lui Gabriel Iancu.

Iniţial reu;ita a fost anulat de arbitrul Marian Barbu pe motiv de ofsaid, însă decizia a fost întoarsă în urma consultării VAR.

Tensiunea din timpul partidei a „explodat” la sfârșitul acesteia, iar rapidiștii și-au ieșit din minți, provocați fiind și de rivalii care tocmai câștigaseră.

Meciul s-a încheiat cu pumni și brânciuri! Cristi Săpunaru în centrul atenției

ProSport a relatat despre faptul că liderul Rapidului, Cristi Săpunaru, a avut ceva de împărțit cu suporterul celor de la FC U Craiova poreclit Poștașu’.

Pe imaginile postate se poate vedea cum Săpunaru își pierde cumpătul și încearcă să ajungă pentru a se răfui cu cineva, dar este oprit la timp de colegi și de câțiva olteni.

Rapid rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu 21 de puncte, până la încheierea celorlalte partide din etapa a 10-a, în timp ce FCU Craiova 1948 urcă de pe locul 11 pe 6 în urma victoriei de sâmbătă.

Din punctul meu de vedere totul a fost premeditat. Sper să se dea tot. Ca să vadă lumea ce s-a întâmplat… Eu am toată filmarea, nu minciuni de video-uri tăiate și tot felul
Cristian Săpunaru pentru Prosport

Nimeni nu l-a lovit pe Săpunaru, el l-a lovit pe băiatul acela, care e un amic și un apropiat de al meu! Deci am fost informat că Săpunaru fugea după un anumit suporter pe nume Poștașu
Adrian Mititelu, patron U Craiova 1948

Cum a arătat distribuția celor două echipe?

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert (Enache 21) – Van Durmen, Vl. Achim – Sidibe (Paramatti 83), Baeten (Bauza 54), Bahassa – Iancu (Marquet 83). ANTRENOR: Marius Croitoru

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Kait (Papeau 80), Al. Albu (Crepulja 70), Al. Ioniţă II – Sefer (Pănoiu 70), Dugandzic, Măţan (Costache 46). ANTRENOR: Adrian Mutu

  • Cartonaşe galbene: R. Popa 29, Baeten 39, Marquet 90, van Durmen 90+3
  • Cartonaş roşu: A. Ioniţă (Rapid) 31
  • Arbitri: Marian Barbu – Andrei Constantinescu, Stelian Slabu – Cătălin Popa