Ion Țiriac, „managerul sub acoperire” al Simonei Halep

Publicat: 04 11. 2014, 14:23
Actualizat: 11 01. 2020, 00:13

Încă de la semnarea contractului cu Dedeman, care i-a adus 500.000 de euro, Halep a apelat la specialiști din cadrul holdingului deținut de Țiriac. De asemenea, afaceristul român i-a intermediat Simonei conexiunea cu două companii germane, Adidas și Porsche.

Producătorul de echipament sportiv îi plătește lui Halep aproximativ un milion de euro pe an, iar Porsche i-a oferit Simonei un bolid de 130.000 de euro, potrivit Adevarul.ro.

La doar două zile după finala Turneului Campioanelor de la Singapore, Halep s-a urcat într-un avion cu destinația Madrid. Capitala spaniolă este cartierul general al lui Țiriac pentru operațiuni sportive. Fostul mare sportiv este „patronul” puternicului turneu din capitala Spaniei. La Madrid, Halep a participat la o ședință foto pentru Adidas și a primit un tricou de la clubul de fotbal Real.

Apoi, Simona a plecat la Paris, împreună cu Ion Țiriac. Cei doi au urmărit un meci din semifinalele turneului din capitala Franței, câștigat de Novak Djokovici în fața lui Kei Nishikori. Alături de ei a stat și președintele federației franceze de tenis, Jean Gachassin.