Iorgulescu: Șanse sunt, sunt mai mici, dar sunt

Publicat: 16 11. 2013, 09:53
Actualizat: 16 11. 2013, 09:53

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, vineri seară, după înfrângerea din meciul cu Grecia, scor 3-1, că România mai are șanse de calificare la Cupa Mondială, chiar dacă acestea sunt mici.

„Cât trăim, trebuie să sperăm. Am jucat mai slab, echipa lor a fost mai bine pregătită tactic, dar trebuie să sperăm. Șanse sunt, sunt mai mici, dar sunt. Poate avantajul terenului o să-l avem și noi și poate publicul ne ajută mai mult. A fost o seară proastă pentru toată echipa, poate avem mai multă șansă la București”, a declarat Iorgulescu, conform Sport.ro.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecționata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 și Salpingidis ’20. Meciul retur va avea loc, marți, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferență de trei goluri.