Jose Mourinho, declarație amenințătoare înainte de Chelsea-Steaua. „Trebuie să marcăm cât mai mult”

Publicat: 11 12. 2013, 09:30
Actualizat: 07 09. 2019, 14:46

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, a făcut o declarație surprinzătoare înainte de partida cu Steaua, ultima din grupele Ligii Campionilor, care se va disputa miercuri, de la 21.45, la Londra.

„Să jucăm bine nu este suficient. Trebuie să marcăm mai mult cu Steaua, să nu mai facem greșeli individuale în apărare, deoarece acestea ne costă puncte”, a declarat Mourinho.

Înaintea partidei, Chelsea e sigură de calificarea în primăvara Champions League, dar trebuie să câștige pentru a-și asigura locul 1 în grupă, fără a depinde de rezultatul partidei Schalke-Basel. Pe de altă parte, Steaua e pe locul 4, eliminată din competițiile europene.

„Noi mergem la Londra fără nicio miză, e un meci de palmares. Sper să fie un meci frumos. Mai mult ne concentrăm pe meciul de la Piatra Neamț. Dar nu mergem la Chelsea să luăm bătaie”, a declarat Alexandru Chipciu de la Steaua.

Steaua și Chelsea s-au întâlnit deja de trei ori în 2013. În martie, în optimile Europa League, Steaua a câștigat cu 1-0 la București, iar Chelsea cu 3-1 la Londra. În meciul tur din grupele Ligii, Chelsea a câștigat cu 4-0 la București.