Jucătorii echipei naționale au primit rezultatele testelor pentru COVID-19. Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi

Publicat: 24 03. 2021, 09:40
Actualizat: 24 03. 2021, 09:58

Toți fotbaliștii convocați de Mirel Rădoi pentru primele partide în preliminariile Campionatului Mondial 2022 sunt apți de joc, după ce au fost testați pentru COVID-19. Infectat în urmă cu mai bine de o săptămână, selecționerul “tricolorilor” așteaptă, încă, rezultatul.

Pe 25 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, România va da piept cu Macedonia de Nord. Duminică va disputa meciul cu Germania, tot pe teren propriu, iar miercuri, cel cu Armenia, din deplasare.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, miercuri, că toți fotbaliștii convocați de Mirel Rădoi au primit rezultatele testelor pentru COVID-19 înaintea partidei cu Macedoia de Nord. Din fericire, toți “tricolorii” au primit rezultate negative.

Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19 săptămâna trecută. “Așteptăm concluziile și pentru el”

Selecționerul Mirel Rădoi, încă, nu a primit rezultatul. El a fost diagnosticat cu COVID-19 săptămână trecută, dar are speranțe că va obține două teste negative și va putea sta pe bancă la primele partide din preliminariile Campionatul Mondial 2022.

Avem rezultatele testării COVID oficiale pentru meciul cu Macedonia de Nord! Toți tricolorii și toți membrii staff-ului de la Mogoșoaia sunt apți! Așteptăm concluziile și pentru Mirel Rădoi! Luptăm Împreună spre Mondial!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale.

Până când Mirel Rădoi va câștiga lupta cu virusul, antrenamentele echipei naționale sunt conduse de antrenorul secund Nicolae Dică. În acest timp, selecționerul susține videoconferințe prin care ține legătura cu tricolori și cu staff-ul său.

Programul primelor meciuri ale României în preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00