Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19. „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare!”

Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19. „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare!”
Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19. „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare!”
Publicat: 16/03/2021, 08:48

Lovitură dură pentru echipa națională, chiar înaintea debutului în preliminarii Campionatului Mondial 2021! Selecționerul Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Mirel Rădoi avea programată miercuri, 17 martie, la Casa Fotbalului, o conferință de presă, în care ar fi trebuit să vorbească despre startul preliminariilor CM 2022, dar evenimentul a fost anulat, informează PROSPORT.RO.

Mirel Rădoi s-a testat pentru COVID-19 luni, 15 martie, iar rezultatul a fost pozitiv. Selecționerul echipei naționale este asimptomatic și a transmis că este infectat cu COVID și speră să fie alături de elevii săi la debutul în preliminariile CM 2022.

Mirel Rădoi: „Îmi doresc să fi fost o eroare”

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

Rădoi va efectua un al doilea test COVID în zilele care urmează, pentru a vedea dacă poate sta alături de jucători la meciurile cu Macedonia de Nord și Germania.

Dacă și al doilea test iese pozitiv, atunci Rădoi va reveni pe banca tehnică a primei reprezentative la partide de pe 31 martie, pe care tricolorii o vor juca pe stadionul „Republican Vazgen Sargsyan”, de la ora 19.00, cu Armenia.

Programul echipei naționale a României din martie 2021

România – Macedonia de Nord, ora 21.45, 25 martie 2021
România – Germania, ora 21.45, 28 martie 2021
Armenia – România, ora 19.00, 31 martie 2021

Mirel Rădoi a dezvăluit că a vrut să se retragă de la naţională în 2009, după umilinţa cu Serbia

Selecționerul echipei naționale, Mirel Rădoi, a povestit, la „Marius Tucă Show”, că a intenţionat să se retragă de la echipa naţională în 2009, după eșecul cu Serbia, când România a pierdut la cinci goluri diferență.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult