Jucătorul Franței care-i cunoaște cel mai bine pe români: „Am o relație specială cu ei”

Publicat: 09 06. 2016, 11:23

„Avem o echipă excelentă, dar România are multe puncte forte. Știu mulți jucători de la ei. Și știu că vor să se apere bine înainte de toate. Dar sunt rapizi pe contraatac, cu atacanți „ascuțiți” și tehnici. Ei vor vrea să ne provoace probleme, nu se tem să joace. Este Stanciu, mijlocaș care joacă la Steaua. Raț, fundaș stânga, care joacă bine pe contraatac și împotriva căruia am jucat atunci când s-a transferat la West Ham. Săpunaru, care a fost la FC Porto, un apărător care, de asemenea, are un bun aport ofensiv. Ei au jucători destul de buni și noi suntem conștienți.” a declarat Bacary Sagna într-o conferință de presă.

Internaționalul francez a fost în 2014 într-o vacanță în stațiunea Mamaia și a rămas cu o impresie foarte bună. Sagna a declarat atunci că a fost mai distractiv chiar și decât în Ibiza.

„Mi-a plăcut foarte mult această vacanță și, da, m-aș întoarce în această țară frumoasă. Am o relație specială cu România. Eu am români care lucrează pentru mine. Este un popor pe care-l iubesc mult”, a mai spus Sagna.

Franța-România, meciul de deschidere al Campionatului European din Franța se va disputa vineri, de la ora 22.00, pe Stade de France.

Sursa foto: Talksport