Kobe Bryant, acuzat de un fost coechipier că l-a bătut pentru 100 de dolari

Publicat: 26 01. 2016, 22:22

Samaki Walker (39 ani), jucător retras care în 2002 evolua pentru Los Angeles Lakers alături de superstarul echipei aflat acum în turneul de adio din baschet, a relatat pentru USA Today cum Kobe Bryant l-a lovit după ce a întârziat să îi plătească un pariu de 100 de dolari.

„Încă nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo. Este una dintre cele mai ciudate situații, cele mai imature, pentru că din câte îmi aduc aminte, totul a pornit de la 100 de dolari. El a câștigat concursul de aruncări de la centrul terenului. Regula, din câte știu, este să plătești banii în 48 de ore. Kobe a venit la mine, în autobuz, și m-a întrebat unde sunt cei 100 de dolari. I-am spus că nu am atâția bani la mine, că îi voi strânge, dar oricum nu trecuseră 48 de ore. Mi-am pus căștile pe urechi și atunci Kobe mi-a tras un pumn. Am simțit că se dezlăntuie iadul. Am cerut imediat ca autobuzul să se oprească”, a relatat Walker.

Conflictul a fost gestionat în spatele ușilor închise de staff-ul echipei: Kobe Bryant a părăsit autobuzul iar Walker a fost ținut pe bancă la primul antrenament după incident, relatează USA Today.