Larisa Iordache, două medalii de aur și una de argint la Campionatul European de gimnastică din Turcia

Publicat: 20 12. 2020, 18:04
Actualizat: 20 12. 2020, 18:12

Gimnasta Larisa Iordache a fost aproape de a egala duminică performanțajunioarei Ana Bărbos la europeanul de la Mersin (4 medalii de aur). Iordache a luat aurul la bârnă și la sol și argintul la sărituri.

Tot la finalele pe aparate, Silviana Sfiringu a urcat alături de Larisa Iordache pe a doua treaptă a podiumului la bârnă, informează Mediafax.

Titlul la sol a fost atribuit româncei abia după ce antrenorii români au contestat prima notă (13.050), care o plasa doar pe locul 2. După recalculare, Iordache a fost notată cu 13.450.

Echipa României se întoarce de la competiția din Turcia cu 8 medalii de aur, 5 de argint și una de bronz.

Ce spunea Larisa Iordache, când a fost infectată cu noul coronavirus. “Viața mi-e dată un pic peste cap!”

Larisa Iordache a anunțat, la sfârșitul lunii octombtie, că este infectată cu noul coronavirus. În vârstă de 24 de ani, gimnasta a precizat că are o stare generală fără simptome grave și că este în izolare.

Sportiva noastră susținea, atunci, că simte “doar o mică răceală”, dar în ciuda faptului că a fost depistată pozitiv rămâne optimistă și promite că după ce se va însănătoși va reveni la antrenamente mult mai dornică de performanță, chiar dacă viața i-a fost dată un pic peste cap. Iar acum… chiar a făcut performanță la CE de Gimnastică din Turcia.