Liniștea S-A TERMINAT: ce s-a schimbat la Steaua. Îl „lucrează” jucătorii pe Gâlcă?

Publicat: 04 08. 2015, 17:29
Actualizat: 06 08. 2015, 13:35

”Aud că la Steaua se întâmplă prea multe lucruri în afara gazonului. Nu e în regulă și e greu pentru mine să înțeleg asta. Cum adică să se vorbească despre jucători că-și lucrează antrenorul? Înseamnă că jucătorii nu sunt profesioniști! Și spun asta pentru că dacă îl lucrezi pe antrenor, te lucrezi pe tine, ca jucător și ca echipă ”, a declarat Marcel Răducanu.

În ceea ce privește varianta schimbării antrenorului, Marcel Răducanu a fost tranșant: ”Se spune că dacă schimbi antrenorul o să fie un șoc la echipă. Ce șoc, nene? Cine îți garantează că următorul tehnician va face mai multe ca actualul? E adevărat că și Gâlcă a făcut greșeli, dar i-au și plecat în iarnă trei-patru jucători cheie! Gâlcă trebuie lăsat să-și facă treaba în liniște până la finalul campionatului. Iar jucătorii să se mobilizeze și să-l ajute ”.

Steaua mai are un singur punct avans în fruntea Ligii I, în fața nou-promovatei ASA Târgu Mureș, după ce în ultimele trei etape roș-albaștrii au luat un singur punct (0-1 cu Petrolul, 0-0 cu Astra, 1-2 cu Oțelul Galați). Pe de altă parte, Steaua este calificată în finalele Cupei României și Cupei Ligii, unde va înfrunta pe U Cluj, respectiv Pandurii.

Marcel Răducanu a fost la Steaua între 1972 și 1981, timp în care a jucat 229 de meciuri și a marcat 94 de goluri. Apoi, Răducanu s-a transferat la Borussia Dortmund și ulterior la FC Zurich. Răducanu are două titluri și o Cupă cu Steaua și a jucat 21 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a marcat 3 goluri.