Managerul de comunicare al Simonei Halep o atacă indirect pe Bianca Andreescu: Nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt

Publicat: 29 10. 2019, 11:20

„Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în Romania nu pot face performanță. Bianca este o campioana a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”, a scris managerul de comunicare al Simonei, pe contul său personal de Instagram.

Simona Halep (5 WTA) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor. A trecut în trei seturi, 3-6; 7-6(6); 6-3 de Bianca Andreescu (Canada; 4 WTA). Partida a durat două ore și 30 de minute. Următorul meci din grupă al româncei este programat pe 30 octombrie, împotriva Elinei Svitolina care și-a câștigat și ea duelul de debut.