Marian Rada: Dinu Gheorghe se implică zi de zi, sunt sigur că va rămâne aici

Publicat: 22 11. 2014, 17:42

„Dinu Gheorghe nu știu dacă a semnat sau nu. Este zi de zi aici, se implică. Noi a încercat să ne detașăm de astfel de probleme, să ne orientăm doar spre pregătire. Am avut mai multe discuții cu Dinu Gheorghe însă strict fotbalistice, nu despre situația lui contractuală, sau ce are el de gând. Pot eu să mă duc să-l întreb ce are de gând în situația asta. Eu sunt sigur că va rămâne aici și va pune umărul la redresarea echipei”, a declarat Rada.

Tehnicianul giuleștean a afirmat că trei jucători, Sebastian Cojocnean, Andrei Dăruială și Nicolae Milinceanu, și-au reziliat contractile cu gruparea „alb-vișinie”. „Trei jucători și-au reziliat contractele, Cojocnean, Dăruială și Milinceanu. Lista jucătorilor care pleacă se face pe parcurs, în funcție de cei care confirmă și de cei care nu confirmă. Au mai rămas trei jocuri. Cei care au rămas trebuie
să arate că merită să poarte tricoul Rapidului. Nu îi privește nimeni cu neîncredere, ei trebuie să arate pe teren, că de aia sunt jucători de fotbal”, a mai spus Marian Rada.