Marius Șumudică, atac la arbitri, după incredibila revenire a Astrei în meciul cu Alkmaar

Publicat: 20 08. 2015, 22:33

„Am început foarte prost, am fost surprinși, am luat două goluri foarte repede, nu știu să gestionăm foarte bine… Dar nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru că am arătat că ca o echipă mare. Am revenit de la 0-2, am revenit cu un arbitraj potrivnic: am avut penalti în minutul 5 și altfel era dacă începeam de la 1-0, am avut penalti și în repriza a doua. Ce a greșit Colțescu cred că ne-a luat arbitrul în seara asta. Îmi felicit oricum jucătorii. Șansele noastre au crescut până pe la 40 la sută. Sunt bucuros, conduc o echipă frumoasă, care joacă fotbal, nu este ușor să revii de la 0-2. Golul doi a fost splendid, i-am făcut șah-mat”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Formația Astra Giurgiu a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa olandeză AZ Alkmaar, într-un meci din prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, partidă în care a reușit să revină după ce a fost condusă cu 2-0.

Golurile au fost marcate de Rochet ’25 (autogol), Alibec ’40 și Dandea ’45+3 pentru gazde, respectiv Henriksen ’11 și Janssen ’13 pentru oaspeți.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Slovenia, formată din Slavko Vincici (central), Bojan Ul, Andraz Kovacici (asistenți) și Dragoslav Perici (rezervă).