Meciul de handbal feminin dintre Rostov-Don și CSM București, din Liga Campionilor, a fost amânat. E focar de Covid la echipa noastră

Meciul de handbal feminin dintre Rostov-Don și CSM București, din Liga Campionilor, a fost amânat. E focar de Covid la echipa noastră
Echipa de handbal feminin CSM București / Sursa FOTO - Arhivă: Prosport
Publicat: 10/02/2022, 20:56
Actualizat: 10/02/2022, 21:00

Meciul de handbal feminin dintre Rostov-Don (Rusia) și CSM București, din Liga Campionilor, a fost amânat din cauza focarului de Covid din echipa noastră, condusă de Adrian Vasile. Partida urma să se joace sâmbătă, 12 februarie, în Rusia.

CSM București a făcut anunțul că partida cu Rostov-Don din DELO EHF Champions League nu se va juca din cauza faptului că au existat rezultate pozitive la ultima testare pentru COVID-19, scrie Prosport.

Oficialii lui CSM București au precizat că urmează ca să anunțe în cursul zilelor următoare data la care se va juca partida din Rusia cu Rostov-Don.

„Meciul din DELO EHF Champions League dintre Handball Club Rostov-Don și CSMBucuresti se amână! În urma rezultatelor pozitive la testele Covid-19 a mai multor jucătoare din lotul CSM București meciul programat sâmbătă, se va juca la o dată stabilită ulterior. Vom reveni cu detalii!”, este anunțul făcut pe contul de Facebook al echipei bucureștene.

CSM București, pe locul 5 în Grupa A

CSM București se află pe locul 5 în clasamentul din Gruia A, cu 14 puncte adunate în 12 runde disputate. De partea cealaltă, Rostov-Don se află pe poziția a 2-a, cu 17 puncte. În partida tur care a avut loc în sala de la Dinamo, formația din Rusia s-a impus cu 30-27.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase