Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Suma fabuloasă pe care „Il Luce” o va primi de la echipa din capitala Ucrainei

Publicat: 23 07. 2020, 17:24
Actualizat: 23 07. 2020, 18:07
Mircea Lucescu s-a înțeles cu Dinamo Kiev

Cel mai apreciat antrenor român, Mircea Lucescu, a ajuns la un acord cu echipa ucraineană Dinamo Kiev. Cunoscutul tehnician a antrenat 12 ani rivala Șahtior Donețk, iar acum se întoarce în Ucraina, chiar în Capitală.

 Mircea Lucescu a fost prezentat la Dinamo Kiev, una dintre cele mai bune echipe din Estul Europei. Acesta a fost fotografiat în compania lui Igor Surkis, patronul echipei din Ucraina, scrie Prosport.

„Vreau să-l prezint pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Sper că odată cu sosirea lui la echipă o să câștigăm multe titluri, iar fanii îl vor evalua pe Mircea în funcție de rezultatele sale. Noroc, mult noroc! O să îl ajut cu tot ce pot”, a spus Igor Surkis.

Mircea Lucescu: „Aici am avut o relație foarte bună cu fanii și sunt recunoscător că am venit la un club cu o tradiție mare”

„Mi-a fost dor de Ucraina. Am vrut să mă întorc în această țară unde am avut rezultate de succes. Aici am avut o relație foarte bună cu fanii și sunt recunoscător că am venit la un club cu o tradiție mare și jucători talentați.

Sunt sigur că împreună o să reușim. Cred că vor fi mulțumiți de munca mea și de rezultatele pe care o să le obținem. Sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-a acordat-o președintele clubului, precum și fanii”, a spus Mircea Lucescu.

Suma fabuloasă pe care o va încasa „Il Luce”: 9 milioane de euro pentru două sezoane

Conform Sport.ro, Mircea Lucescu a ajuns la un acord cu Dinamo Kiev și a semnat un contract valabil pentru două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Astfel, antrenorul român ar urma să încaseze 9 milioane de euro dacă își duce până la finalul înțelegerea cu Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev este una dintre cele mai titrate echipe din Ucaina, și chiar din estul Europei.