Mircea Lucescu s-a autoizolat după ce a luat contact cu jucătorii de la Dinamo, infectați cu noul coronavirus: „Rămân în casă, nu mai iau contact cu nimeni”

Mircea Lucescu s-a autoizolat după ce a luat contact cu jucătorii de la Dinamo, infectați cu noul coronavirus: „Rămân în casă, nu mai iau contact cu nimeni”
Mircea Lucescu a ajuns la București în noaptea de vineri spre sâmbătă
Publicat: 16/07/2020, 20:29

Antrenorul Mircea Lucescu a fost miercuri în cantonamentul lui Dinamo, acolo unde mai mulți jucători au fost diagnosticați cu noul coronavirus. „Il Luce” spune că s-a izolat, iar luni va merge să facă testul de COVID.

„Totul s-a petrecut respectând toate regulile de protecție. Nu am dat mâna cu ei și am purtat mască. După o discuție cu ei m-am suit în mașină și m-am dus acasă. Am rămas surprins azi dimineață când am aflat că unii aveau simptome. Acum rămân în casă, nu mai iau niciun contact. Luni mă duc și fac testul”, a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Șase jucători de la Dinamo, confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, in urma testelor efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti, ca șase jucători sunt confirmati pozitiv cu coronavirus.

Conform surselor Sport.ro, jucatorii au fost trimisi in izolare acasa iar testele vor fi reluate.

„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi şi urmează să primească răspunsul abia mâine”, a declarat Justin Ştefan.

Care sunt jucătorii infectați de la Dinamo

Potrivit Sport.ro, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuță și Vali Lazăr sunt cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19.

Meciul restant cu formaţia Chindia Târgovişte, care urma să se dispute în această seară, de la ora 19:00, va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.

A doua oară când Clubul Dinamo se confruntă cu probleme legate de COVID-19

Este pentru a doua oară Clubul Dinamo se confruntă cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei.