Mirel Rădoi, prima acțiune oficială în numele Stelei

Publicat: 02 06. 2015, 16:12

Rădoi a fost însoțit la sediul Federației Române de Fotbal de președintele Consiliului de Adminsitrație al clubului Steaua, Valeriu Argăseală.

Conform acelorați surse, în cadrul discuțiilor de aproximativ 20 de minute, Mirel Rădoi i-a cerut permisiunea selecționerului Anghel Iordănescu să colaboreze la Steaua cu preparatorul fizic al echipei naționale, Marian Lupu.

Pentru stagiul de pregătire programat de selecționerul Anghel Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, au fost convocați șase jucători de la formația Steaua, Andrei Prepeliță, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Paul Papp și Gabriel Tamaș.

România va întâlni, la 13 iunie, la Belfast, reprezentativa Irlandei de Nord, într-un meci din cadrul Grupei F a preliminariilor Campionatului European din Franța.

Mirel Rădoi, în vârstă de 34 de ani, a evoluat ultima oară ca fundaș la gruparea saudită Al Arabi și a fost anunțat de finanțatorul Gigi Becali că va prelua conducerea tehnică a echipei Steaua, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă.