Motociclistul MIRCEA VRĂJITORU, în STARE GRAVĂ după un accident suferit în Portugalia

Publicat: 26 09. 2012, 16:54
Actualizat: 03 02. 2019, 12:20

Motociclistul Mircea Vrăjitoru se află internat în stare gravă la un spital din Faro, după ce a suferit, duminică, un accident în timpul unei competiții care a avut loc în Portugalia, informează prosport.ro.

Sportivul în vârstă de 19 ani a căzut în cursa clasei Superstock 600 din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, desfășurat la Portimao. El a pierdut controlul motocicletei în urma unui „high side” și a rămas inconștient pe pistă. Vrăjitoru a fost transportat de urgență la spital, unde doctorii i-au indus o comă artificală.

„Noi până aseară nu am înțeles exact care e situația. A venit un prieten de-al nostru din Portugalia și ne-a tradus exact ce au spus doctorii. Situația lui Mircea este gravă, dar medicii nu sunt depășiți de situație. Totul este sub control. Coma i-a fost indusă imediat după accident pentru a lasă creierul să se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activități în plus. Peste două zile medicii îl vor trezi și abia atunci vom ști cu ce ne confruntăm”, a declarat, miercuri, mama lui Mircea Vrăjitoru.

Sportivul este component al clubului CSM București.