Muamba, fotbalistul căruia i s-a oprit inima 78 de minute în martie, se căsătorește

Publicat: 21 10. 2012, 17:26
Actualizat: 31 01. 2019, 19:12

Fostul fotbalist al echipei Bolton Wanderers, Fabrice Muamba, care în luna martie a suferit un atac cardiac, inima sa încetând să bată 78 de minute, se căsătorește astăzi, la un castel din Cheshire, informează mirror.co.uk.

Muamba (24 de ani) și viitoarea sa soție, Shauna Magunda (27 de ani), sunt împreună de mai mult timp și au deja un băiețel de trei ani. Cei doi s-au logodit în acest an, de Ziua Îndrăgostiților.

Printre invitații la ceremonie se numără și medicul clubului Bolton, Jonathan Tobin, și cardiologul Sam Mohiddin, care au contribuit la salvarea vieții fostului fotbalist.

Castelul în stil medieval ales pentru acest eveniment a apărut în mai multe seriale și filme, cum ar fi „Robin Hood” și „Doctor Who”.

În data de 17 martie, Muamba s-a prăbușit pe terenul arenei White Hart Lane, înaintea pauzei de la sfertul de finală FA Cup cu Tottenham, iar inima sa a încetat să bată timp de 78 de minute.

Originar din Congo, Muamba a părăsit spitalul la o lună după acest accident. La 2 mai, el a revenit pe White Hart Lane pentru a-și saluta suporterii și coechipierii, iar în august și-a anunțat retragerea din fotbal.