Nadal: Nu este o tragedie, am pierdut titlul la Monte Carlo după ce opt ani consecutiv l-am câștigat

Publicat: 22 04. 2013, 00:02
Actualizat: 06 02. 2019, 16:23

Tenismanul Rafael Nadal a declarat, duminică, după ce a fost învins de Novak Djokovici în finala de la Monte Carlo, că nu este o tragedie, subliniind faptul că a înregistrat acest eșec după ce opt ani consecutiv a câștigat turneul, informează AFP.

„Bineînțeles că prefer să câștig, dar așa este în sport, nu e o tragedie. Am pierdut după ce opt ani consecutiv am câștigat turneul. Este normal, trebuia să se întâmple într-o zi. A fost însă o săptămână pozitivă pentru mine. La Mallorca nu m-am antrenat timp de trei săptămâni, m-am pregătit doar o săptămână aici. Fără multe antrenamente, am reușit să ajung până în finală, iar acest meci l-am pierdut în fața celui mai bun tenisman din lume”, a spus Nadal.

Tenismanul sârb Novak Djokovici a câștigat pentru prima dată turneul de la Monte Carlo, punând capăt unei serii de opt succese ale lui Rafael Nadal, duminică, în urma finalei pe care a câștigat-o cu scorul de 6-2, 7-6 (7/1) în fața spaniolului.

Nadal a câștigat turneul de la Monte Carlo în perioada 2005-2012.

LOTO – LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5 DIN 40 și SUPER NOROC. Au avut loc extragerile. Report de 5,8 milioane de euro la LOTO 6/49