Niculescu, Dulgheru, Begu, Olaru, Perianu, Mergea și Dăescu joacă azi la US Open

Publicat: 02 09. 2015, 10:42

Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Raluca Olaru, Anda Perianu, Florin Mergea și Andrei Dăescu vor evolua, miercuri, în probele de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform programului anunțat de organizatori.

Monica Niculescu și ucraineanca Olga Savchuk vor întâlni în primul tur la dublu feminin perechea Shuko Aoyama/Renata Voracova (Japonia/Cehia), în al treilea meci programat pe terenul 7.

Tot al treilea meci, dar pe terenul 10, este cel dintre Alexandra Dulgheru și Christina McHale (SUA) cu perechea Yung-Jan Chan/Hao-Ching Chan (Taiwan – favorit 9).

La dublu mixt, perechea Anda Perianu/Andrei Dăescu va întâlni, în runda inaugurală, cuplul Anastasia Rodionova/Max Mirnîi (Australia/Belarus), în primul meci de pe terenul 14.

În al doilea meci de pe terenul 14, la dublu masculin, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) va întâlni în primul tur cuplul american Austin Krajicek/Nicholas Monroe.

Pe terenul 15, în ultima partidă, Irina Begu și Raluca Olaru vor juca în runda inaugurală cu Oksana Kalașnikova (Georgia) și Katalin Marosi (Ungaria).