Nuntă în tenisul românesc. Adrian Ungur s-a căsătorit religios la Pitești cu fata lui Balaci

Publicat: 09 06. 2012, 20:44
Actualizat: 09 06. 2012, 20:44

Tenismanul Adrian Ungur s-a căsătorit religios, sâmbătă, la Pitești, cu fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, Liana, și ea jucătoare de tenis, cu care este căsătorit civil din 2006, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi s-au căsătorit civil acum 6 ani la Craiova, iar cununia religioasă a avut loc sâmbătă, la Biserica Sf Vineri. Nași au fost Gabriel Trifu și soția sa Catrinel Sandu, iar la biserică, mirii i-au avut alături și pe socrul mic Ilie Balaci și celălalt ginere al său, Eugen Trică.

„Le urăm casă de piatră și sănătate și să se iubească toată viață. Ar fi bine pentru Adrian să joace de acum încolo numai cu Federer și să-l învingă”, a spus după cununie cumnatul lui Ungur, Eugen Trică.

La rândul său, nașul Gabriel Trifu le-a făcut urări finilor: „Le dorim să fie fericiți și să facă cât mai mulți bebeluși. Le dorim să se iubească tot restul vieții și să fie o echipă mereu, ca și acum”.

Mirele, Adrian Ungur nu a uitat de meciul de săptămâna trecută cu fostul lider ATP, Roger Federer și despre posibilitatea amânării nunții dacă se califica în semifinale la Roland Garros. „A fost cât pe ce să amânăm nunta. Mi-aș fi dorit să joc mai departe la turneu. Orice tenismen își dorește să-l bată pe Federer. Acum sunt însă extrem de fericit și nu pot să îmi exprim în cuvinte ceea ce simt. Este pentru prima oară în viață când am astfel de emoții. Acum așteptăm în familie un sportiv mai mic. În casă la noi se vorbește mai mult de fotbal decât de tenis”, a declarat Adrian Ungur.

De la biserică, alaiul lui Adrian Ungur a plecat direct la periferia Piteștiului, la Restaurantul Star de la Budeasa, unde are loc petrecerea.