O jucătoare de tenis, victima unei agresiuni sexuale. Au apărut primele zvonuri despre numele franțuzoaicei

Publicat: 21 09. 2015, 18:57

Potrivit sursei citate, jucătoarea s-a urcat într-o mașină pentru a merge spre casă, după ce șoferul acesteia i-a spus că lucrează pentru clubul respectiv. În momentul în care a urcat în mașină, bărbatul a blocat portierele, pentru ca jucătoarea să nu poată fugi.

„Agresorul a început să o atingă pe coapse și apoi și-a scos penisul din pantaloni. În cele din urmă, tânăra a reușit să scape din mașină și l-a anunțat pe prietenul ei, o altă personalitate cunoscută în lumea sportului”, scrie site-ul menționat.

A doua zi, jucătorarea și prietenul ei s-au dus la club pentru a-l găsi pe presupusul agresor. Acesta a fost identificat inițial după imaginile de pe camerele de supraveghere, iar apoi a fost prins de prietenul jucătoarei, pe o stradă de lângă club, aflat în aceeași mașină ca și în noaptea agresiunii.

Site-ul francez notează că individul, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut și plasat în detenție preventivă, iar jucătoarea a depus plângere.

FOTO: leblogsports.fr

Chiar dacă site-ul nu a dat numele jucătoarei, se pare că este vorba despre Alize Lim careare o relație cu jucătorul francez de tenis Jeremy Chardy.