O legendă a Stelei, călcată în picioare: ”Îmi pare rău că văd astfel de oameni”

Publicat: 28 12. 2016, 08:54

„Îmi pare rău că am văzut oameni care au antrenat la Steaua și acum spun că asta nu e Steaua. Îmi pare rău, nu vreau să intru în polemică, dar toți cei care am fost la Steaua, jucători și antrenori, am jucat la Steaua care e în momentul de față în prima ligă”, a declarat Neaga, pentru Digi Sport.

Neaga a evoluat pentru Steaua în perioada 2001-2005, cu o scurtă întrerupere, când a jucat la Al-Nassr, apoi între 2007 și 2009, având o contribuție importantă la titlul cucerit de roș-albaștri în 2005.

În timpul celei de-a doua perioade petrecute în Ghencea, Neaga l-a avut antrenor și pe Marius Lăcătuș.

„Eu am jucat la Steaua care e în Liga 1 în momentul de față. Asta e Steaua, pentru că nu s-a făcut o pauză, cum s-a făcut la alte echipe, și Steaua e aceeași pe care o știe toată lumea. E câștigătoarea Cupei Campionilor, în 1986, e semifinalista Cupei UEFA, în 2006.

Nu mă interesează ce se întâmplă, să se facă altă echipă a Armatei. Pentru mine, Steaua e cea patronată de Becali”, a conchis Neaga.

Marius Lăcătuș nu e singurul fost mare stelist care reneagă Steaua condusă de Gigi Becali, deși s-a aflat în trecut pe banca roș-albaștrilor. În aceeași situație se află și Victor Pițurcă.