Oferta fabuloasă refuzată de Hagi: „Nu pot în momentul de față”

Publicat: 27 12. 2015, 18:25

Conform înțelegerii, Gică Hagi ar fi urmat să primească la Rubin Kazan un salariu annual de 4 milioane de euro plus bonusuri de performanță, iar Academia de la Ovidiu ar fi fost finanțată cu 50.000 de euro pe lună, scrie Dolce Sport.

Cu toate acestea, „Regele” a preferat să rămână să se ocupe în continuare de Viitorul. „Cel mai mare argument pentru care am refuzat oferta a fost că am un proiect important aici! Nu pot în momentul de față să mă despart de el. Suntem la jumătate de drum în anul pe care l-am început împreună și mergem foarte bine. Acum să vedem unde vom ajunge. Într-o bună zi cred că va veni și momentul în carte va trebuie să mă despart de acest proiect. Acum mi-a fost imposibil. Financiar a fost ceva extraordinar! Și profesional, dar mai ales financiar. Era o ofertă incredibilă. Am luat această decizie, bună, proastă, dar nu cred că meritam. Am vrut să rămân și o să vedeți în continuare că o să facem lucruri frumoase. Depinde mult de mine să fiu la Academie, să gestionez pe lângă lucrurile tehnice, tot ce înseamnă organizarea unui club”, a declarat Hagi.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Viitorul este pe 2 în Liga 1, la trei puncte de liderul Astra și la două, respectiv trei puncte în fața „granzilor” Dinamo și Steaua.