Omul dat afară pe ușa din dos de Becali face furori la noua echipă

Publicat: 16 02. 2017, 09:37

Cornel Râpă (27 de ani) a fost lăsat să plece liber de contract de la Steaua, iar acum este om de bază la Pogon Szczecin, ocupanta locului 7 din Polonia. Luni, în primul meci oficial din 2017, a fost integralist, iar Pogon a câștigat cu 2-1 în fața lui Piast Gliwice. A fost a 12-a apariție din campionat în acest sezon. În Polonia, ocupantele primelor 8 locuri din sezonul regulat se califică în play-of.

Râpă a jucat pentru Steaua 49 de meciuri de campionat în 3 sezoane și jumătate pentru Steaua, în care a reușit să marcheze un singur gol.

În acest moment, Steaua nu are un fundaș dreapta „bătut în cuie”. Reghecampf l-a încercat timp de un an pe Enache pe acest post, dar fără vreun rezultat satisfăcător. Au mai jucat acolo Ovidiu Popescu, pe care acum patronul îl cere la mijlocul terenului, dar și Jakolis, pentru un meci. Bălașa, adus ca fundaș dreapta în această iarnă, va fi mutat în centrul apărării. Cea mai viabilă soluție pe acea poziție s-a dovedit a fi Gabriel Tamaș, dar care dă un randament mai bun ca stoper, scrie Digisport.