Paul Georgescu, anunț pentru Avram Iancu! Îl provoacă la o CURSĂ pentru a arăta cine e cel mai bun din România: „Îmi iau un city break până termini”

Publicat: 12 09. 2023, 09:36
Actualizat: 12 09. 2023, 09:36

Paul Georgescu i-a lansat lui Avram Iancu provocarea de a demonstra cine e cel mai bun din România. Proba: cine poate înota o sută de kilometri în Marea Neagră.

Traseul propus de Paul Georgescu pentru cursa cu Avram Iancu e de la Gura Portiței la Portul Mangalia. Totul va fi monitorizat de un observator din Canalul Mânecii.

Cum a fost experiența primului român care a traversat înot Canalul Nordic?

Paul Georgescu, anunț pentru Avram Iancu! Îl provoacă la o cursă pentru a arăta cine e cel mai bun din România: „Îmi iau un city break până termini”

„Mă, băiatule, dacă tot vrei să mă spulberi, hai să concurăm. În mare, nu vreau într-un lac mic, la 1 km depărtare de mal, pe o distanță de 100 km. Arată că ești cel mai rezistent. De la Gura Portiței până în Portul Mangalia și aduc observator din Canalul Mânecii. Să vedem care e cel mai rezistent. Am vrut să îmi iau o noapte cazare până vii tu, dar m-am răzgândit, îmi iau un city break până termini”, a declarat Paul Georgescu, la Podcastul Business Philosophy.

Cine e Paul Georgescu:

Campion mondial la înot în ape înghețate. E primul român care a primit „Original Triple Crown”, adică e primul român care care a reușit să traverseze Enghlish Channel, North Channel și Bristol Channel.

Cum a realizat Paul Georgescu „Original Triple Crown”:

14 septembrie 2016: English Channel ( Anglia – Franta) , 13 ore si 26 de minute;

25 august 2022: North Channel ( Irlanda de Nord – Scotia), 11 ore si 7 minute;

24 iulie 2023: Bristol Channel (Tara Galilor – Anglia), 10 ore 55 de minute;

Cine e Avram Iancu:

E primul român care a atacat înot Canalul Mânecii (07.08.2014)

E primul român (născut și crescut în România) care traversează Canalul Mânecii fără costum de protecție (2016)

A înotat un fluviu fără costum de protecție în 89 de zile (2017), fără nicio zi de pauză, înotând toată Dunărea de la izvoare la vărsare.

E deținătorul recordului național de anduranță la înot după durata de timp al înotului: a înotat 36 de ore și 29 de minute fără întrerupere, 103,8 km , între Pojejena și Porțile de Fier (2020).

A înotat peste 24 de ore neîntrerupt.

Sursa: iancuavram.ro