Ploaia torențială a făcut ravagii pe Arena Națională. Austria și-a anulat antrenamentul

Publicat: 12 06. 2021, 19:50
Foto: Captură YouTube - Romania Fan TV

Sâmbătă, meteorologii au anunțat Cod portocaliu de ploi torenţiale şi grindină în Bucureşti. Ploaia a făcut ravagii și pe Arena Națională, cu doar o zi înainte de prima partidă de la Campionatul European, EURO 2020.

Cu toate că se știa că va fi o zi ploioasă, acoperișul Arenei Naționale nu a fost tras. Apa a inundat și zonele superioare ale Arenei. Ploaia a curs șiroaie pe treptele stadionului din București, potrivit digisport.ro.

Franco Foda, selecționerul Foden a decis să anuleze ședința de pregătire, gazonul fiind afectat de ploaie. Cu toate astea, austriecii, amuzați, și-au făcut de cap și au făcut mai multe plonjoane.

Stadionul Arena Națională a costat 234 de milioane de euro.

România a primit organizarea a patru meciuri de la Campionatul European, trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Astfel, pe Arena Naţională din București se vor juca următoarele partide: Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi dintre câştigătoarea Grupei F şi echipa clasată pe locul trei într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Măsurile Jandarmeriei Române pentru EURO 2020: Terase din Centrul Vechi atent supravegheate și jandarmi vorbitori de limba engleză

Jandarmeria Română va lua o serie de măsuri de ordine și siguranță publică odată cu începerea Campionatul European de Fotbal, EURO 2020. București este printre gazde și aici vor avea loc 3 meciuri din grupe și o optime de finală.

Într-un răspuns pentru GÂNDUL.RO, reprezentanții Jandarmeriei Române au precizat că vor lua o serie de măsuri, printre care supravegherea teraselor din Centrul Vechi, cât și alocarea unui număr mare de jandarmi pe străzile din Capitală.

Printre măsurile luate, se va urmări, pe de o parte asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță pentru participanți și ceilalți cetățeni, iar, pe de altă parte, reducerea la minimum a afectării desfășurării normale a activităților cotidiene din Capitală”, se arată într-un răspuns al Jandarmeriei Române pentru GÂNDUL.RO.

„Numărul de jandarmi care vor acționa va fi unul dinamic, capabil să se redimensioneze constant, pentru a fi în măsură să acopere întreaga situație de la nivelul Capitalei, arată Jandarmeria Română într-un răspuns pentru GÂNDUL.RO.