Polonia – Irlanda de Nord 1-0, în grupa C de la EURO 2016. LIVE BLOG

Publicat: 12 06. 2016, 20:12

POLONIA – IRLANDA DE NORD EURO 2016. Prima confruntare din grupa C la EURO 2016 este cea dintre Polonia și Irlanda de nord, cele două echipe întâlnindu-se până acum de 7 ori, scorul fiind favorabil irlandezilor care au bătut în trei partide, în vreme ce polonezii și-au adjudecat victoria în două, iar două s-au terminat la egalitate. Pentru prima oară de la debutul EURO 2016, partida esre condusă de o echipă de arbitri din România, central fiind  Ovidiu Hațegan, care va fi asistat de Octavian Sovre și Sebastian Gheorghe.

POLONIA – IRLANDA DE NORD EURO 2016. Irlanda de Nord e la debutul la EURO și revine la un turneu final după 30 de ani, ultima competiție majoră la care a luat parte fiind Cupa Mondială din 1986, din Mexic. Mai mult, nord-irlandezii au cea mai lungă serie fără înfrângere din istorie – 12 meciuri – și se bazează pe golgheterul Kyle Lafferty. Meciul ne va interesa și pe noi, pentru că va fi condus de brigada lui Ovidiu Hațegan.

POLONIA – IRLANDA DE NORD EURO 2016.  După confruntarea din această seară, Polonia va disputa urmatoarea partidă împotriva Germaniei, pe 16 iunie, la ora 22:00, pe Stade de France. Urmatorul meci al Irlandei de Nord. la EURO 2016, va fi tot pe 16 iunie, împotriva Ucrainei, de la ora 19:00, pe Stade des Lumieres din Lyon.

POLONIA – IRLANDA DE NORD EURO 2016. Polonia: Szczesny – Wawrzyniak, Salamon, Glik, Piszczek – Grosicki, Zielinski, Krychowiak, Blaszczykowski – Milik, Lewandowski. Antrenor: Adan Nawalka.

Irlanda de Nord: McGovern – McAuley, Cathcart, Evans – Dallas, Norwood, Baird, Davis, McLaughlin – Grigg, Washington.
Antrenor: Michael O”Neill.

URMĂREȘTE AICI LIVE BLOG PARTIDA POLONIA-IRLANDA DE NORD LA EURO 2016