Prima declarație a Elinei Svitolina, după ce și-a dat seama că va juca cu Halep la Roland Garros: Am un plan…

Publicat: 05 06. 2017, 19:13

Pentru a ajunge în sferturi la turneul parzian, Halep a trecut de Carla Suarez Navarro, 6-1, 6-1, în timp ce Svitolina a învins-o pe Petra Martic, surpriza din acest an de la competiția din capitala Franței, 4-6, 6-3, 7-5. Pe parcursul întâlnirii care a durat două ore și șase minute, sportiva din Ucraina a acuzat o accidentare la spate, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Elina Svitolina a vorbit, în conferința de presă de după meci, despre accidentare, dar și despre meciul cu Simona Halep.

„Am decis să dau totul și să rămân foarte puternică în meci. Am fost puțin deranjată de accidentarea la spate, dar sper să mă recuperez până la ora meciului. La Roma a fost o finală dificilă pentru amandouă. Și eu am fost accidentată atunci, a fost greu. Am făcut un meci bun la Roma, am luat multe lucruri pozitive de acolo. Cred că pot… Am un plan, cum să joc, vom vedea cum va decurge. Ea este încrezătoare, joacă bine pe zgură, a jucat o finală aici și știe cum e să ajungi acolo”, a spus Svitolina în cadrul conferinței de presă.

Pentru accederea în sferturile de finală, cele două sportive vor încasa un cec în valoare de 300.000 de euro și 430 de puncte în clasamentul mondial. În întâlnirile directe, scorul este egal, 1-1.