Prima declarație a lui Reghecampf, după egalul Stelei cu ACS Poli Timișoara

Publicat: 06 04. 2014, 10:03
Actualizat: 04 02. 2019, 12:36

„Un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit. Nu am avut ocazii foarte mari, ne-a lipsit inspirația în momentele importante. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine și pentru asta îl felicit pe Dan (n.r. – Dan Alexa) și îi urez baftă în continuare. Faptul că nu am reușit să marcăm se datorează faptului că nu am avut inspirație, nici viteză, iar jucătorii au încercat de prea multe ori să ia fazele pe cont propriu. Nu vreau să dau nume, în general toată echipa trebuie să fie mai concentrată, să joace mai în viteză, să lase mingea să alerge. Sunt meciuri și meciuri, nu cred că elevii mei se cred deja campioni, dar am întâlnit o echipă ambițioasă. Trebuie să facem mai mult, însă. Voi urechea câțiva jucători. Mă deranjează că nu au înțeles că, și dacă vom fi campioni matematic, tot trebuie să încercăm să câștigăm toate jocurile”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a criticat prestația arbitrului Marius Avram. „Gardoș va sta săptămâna viitoare, Sânmărtean va sta săptămâna viitoare… Doi jucători au primit cartonașe galbene pentru că Avram dă explicații puerile. Nu mi se pare normal să dea doar patru minute de prelungiri, în condițiile în care timișorenii au stat doar pe jos, iar mingile nu veneau de pe margine. Apoi, cred că am avut un 11 metri. Dar noi nu putem să comentăm și nu ar trebui să comentez eu arbitrajul, dar aroganța arbitrilor mă enervează. Marius e un arbitru experimentat, care are valoare, dar nu trebuia să dea explicații puerile, mai bine nu spunea nimic”, a afirmat el.

Formația Steaua a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa ACS Poli Timișoara, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.