Prima reacție a Mariei Șarapova după ce a fost depășită de Simona Halep în clasamentul WTA

This browser does not support the video element.

Maria Șarapova a reacționat pentru prima dată după ce a căzut pe locul al treilea în clasamentul WTA, depășită fiind de Simona Halep.

Tenismena rusă a declarat că este încrezătoare că timpul o va ajuta să-și reintre în ritm și să depășească această situație.

„Am mult timp în față ca să-mi revin și să încep din nou să-mi fac jocul”, a explicat sportiva. „Întotdeauna m-am descurcat excelent după situații ca aceasta. Am nevoie de ceva timp ca să-mi intru în ritm”, a adăugat ea.

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova a coborât pe locul al treilea al clasamentului WTA după ce joi, 23 aprilie, a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari. Șarapova a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după două ore și 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), poziția 14 în ierarhia mondială.

Luni, 27 aprilie, Simona Halep va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA. Sportiva a mai ocupat locul 2 în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august – 6 octombrie 2014.