Rădoi: „Nu voi avea telefonul pe bancă”. Cum pot ajunge ordinele lui Becali la antrenor

Publicat: 27 06. 2015, 09:46
Actualizat: 04 08. 2015, 13:11

Gigi Becali a recunoscut de multe ori că a intervenit direct înaintea meciurilor pentru a stabili echipa de start sau chiar în timpul meciurilor pentru a schimba jucătorii care nu i-au plăcut. El a lăsat de înțeles că acest lucru s-a întâmplat și în timpul mandatelor ultimilor doi antrenori Laurențiu Reghecampf și Costel Gâlcă.

Camerele televiziunilor au transmis de mai multe ori cum din tribuna oficială mesajele patronului au ajuns pe banca tehnică prin intermediul diferiților angajați ai clubului.

Mirel Rădoi a promis că nu va avea telefonul pe bancă în timpul meciurilor, răspunzând astfel întrebărilor venite cum va gestiona situația dacă patronul îi va ordona anumite modificări în echipă.

Fanii au reacționat însă, scriind pe site-ul DolceSport următorul mesaj. „Hai că asta este o gluma bună! Păi, să fim serioși, niciun antrenor al Stelei nu a avut telefonul la el, pe bancă. Asta e treaba lui Mache, el transmite ordinele oierului”, a fost un asfel de mesaj.

Printre cei care au transmis directivele patronului Gigi Becali de-a lungul ultimilor ani sunt și Valeriu Argăseală și Meme Stoica.