Radu Drăgușin, primele declarații după ce a SEMNAT cu Tottenham. De ce a refuzat Bayern Munchen

Publicat: 12 01. 2024, 09:23
Actualizat: 12 01. 2024, 09:26

Radu Drăgușin a fost prezentat ca jucător al lui Tottenham și fundașul român a oferit primele declarații în tricoul echipei engleze.

El a avut oferte de la Napoli, Bayern Munchen și Tottenham Hotspur, dar a ales să joace în Premier League și a explicat de ce a refuzat clubul german, deși oferta financiară era mai bună.

Drăgușin, 21 de ani, a ajuns la Tottenham pentru 30 de milioane de euro și împrumutul lui Djed Spence la Genoa.

Radu Drăgușin, primele declarații după ce a semnat cu Tottenham

Fundașul român va purta numărul 6 pe echipament la Tottenham, echipă care se află pe locul șase în Premier League și are ca obiectiv un loc de Champions League.

„Sunt entuziasmat, sunt fericit. E un pas mare pentru mine, dar cred că e un pas corect. Decizia am luat-o cu inima. Am avut câteva discuții cu antrenorul, am simțit o conexiune. Mi-a spus că își dorește foarte mult să vin, că îi place stilul meu de joc și că el crede că mă potrivesc bine aici. Îmi place acest stil de joc, agresiv, cu linia defensivă sus.

Sunt un tip care dă totul pentru echipă. E un vis pentru mine să joc la o astfel de echipă. Voi da totul mereu pe teren. E un sentiment plăcut că mă voi reîntâlni cu ei (n.red. – Bentancur și Kulusevski), am fost împreună la Juventus în urmă cu trei ani. Abia aștept să mă întâlnesc cu ei și cu ceilalți colegi.

Am ajuns la Juventus când aveam 16 ani. A fost dur impactul, nu o să mint, dar am aflat de mic că trebuie să faci sacrificii și să fii dispus să muncești pentru a-ți îndeplini visul. Toată viața mi-am dorit să joc la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League, astfel că visul meu s-a îndeplinit. Abia aștept să intru pe teren”, a spus Radu Drăgușin.