Reacția lui Reghecampf, după ce Steaua a fost huiduită pe tot parcursul meciului de la Ploiești

Publicat: 18 05. 2014, 09:42
Actualizat: 03 02. 2019, 06:33

„A fost un meci frumos, cu multe ocazii, o atmosferă incredibilă, dar e păcat: suntem echipa campioană și trebuie să fim aplaudați când intrăm pe teren. O să ne bucurăm peste tot pentru că așa este normal, am realizat ceva incredibil la Steaua. Nu înțeleg rivalitatea dintre o echipă campioană și una care se bate pentru locul trei. Nu înțeleg. De la început până la sfârșit și după ce am intrat în oraș toată lumea ne înjură”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a precizat că Steaua a avut șase ocazii la partida cu Petrolul și că ar vrea ca accidentarea lui Gardoș să nu fie una gravă: „Mi-ar părea rău ca Gardoș să termine campionatul cu o ruptură musculară”.

Reghecampf a mai spus că deocamdată nu vrea să fie întrebat de ofertele pe care le-ar fi primit: „Deocamdată mă bucur pentru ceea ce am realizat și aș vrea să nu mă mai întrebați de oferte”.

Tehnicianul a adăugat că marți, când gruparea bucureșteană va juca ultimul meci al sezonului, pe teren propriu, cu Oțelul Galați, „va fi cea mai mare sărbătoare din ultimii ani pe care a făcut-o Steaua”.

Incidente între jucători au avut loc, sâmbătă seară, la finalul meciului Petrolul Ploiești – Steaua, scor 0-0, ca urmare a altercației fotbalistul grupării prahovene, Romario Pires, primind cartonașul roșu. Incidentul a izbucnit după fluierul final al partidei, când jucătorii Stelei s-au strâns la centrul terenului și și-au manifestat bucuria. Nervoși, fotbaliștii Petrolului s-au repezit la steliști, cei mai iritați fiind Pecanha și Romario.

Centralul Ovidiu Hațegan i-a acordat cartonaș roșu lui Romario ca urmare a incidentelor. Primul care a părăsit terenul a fost tehnicianul stelist Laurențiu Reghecampf, în huiduielile publicului.

Incidente au avut loc și în tribune, galeria Stelei rupând mai multe scaune și aruncându-le către fanii Petrolului. Suporterii steliști au rupt și un gard.

După ultimul fluier steliștii s-au adunat la centrul terenului, s-au bucurat au țopăit p cei de la Ptrolul cel iam activi Pecanha și Romario, Romario a primit cartonaș roșu.

Formația Petrolul Ploiești a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu deținătoarea titlului, Steaua, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.