Reacția lui Reghecampf după victoria Stelei cu Timișoara

Publicat: 19 09. 2016, 07:07
Actualizat: 22 01. 2019, 14:51

După această victorie, Steaua s-a distanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii 1. Reghecampf și-a explicat decizia de a începe partida cu mijlocașii Antonio Jakolis și Adnan Aganovici ca fundași laterali prin absența altor opțiuni, precizând totodată că a preferat să-l lase pe Gabriel Enache în afara lotului, după ce în partida cu Osmanlispor a fost eliminat chiar înainte de pauză.

„E o victorie importantă. Trei puncte au fost în joc și le-am câștigat. Normal că ne doream să marcăm mai multe goluri, dar asta a fost. Suntem plecați de miercuri de acasă și acum așteptăm să ne întoarcem.

Pentru meciul din această seară ei (n.r. Jakolos și Aganovic) erau singurele variante pentru acele posturi. Noi sperăm să avem toți jucătorii valizi pentru că avem ceva probleme în momentul de față. Vă dați seama că Enache este marcat după ce a făcut și era normal să îi dăm liber după acel meci.

Sperăm să îl recuperăm pentru următoarea partidă. Nu mă întrebați pe mine de selecție. Cei care se ocupă de asta, selecționerul, răspund pentru selecție.

Încet, încet, trebuie să intre și el (n.r. Florin Tănase) în echipă și să dea randament. Este un jucător tehnic, mă bucur că azi a marcat și sper să o facă și în meciurile următoare”, a declarat Laurențiu Reghecampf, după meci, la DigiSport.