Reacția neașteptată a lui Mihai Stoica, după victoria FCSB în fața celor de la Lazio. „Nu am mai văzut așa ceva!”

Publicat: 16 02. 2018, 09:22

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gnohere, în minutul 29. Mihai Stoica s-a arătat fascinat de atmosfera incendiară de pe Arena Națională, dar încă are rezerve privind calificarea FCSB.

 

„Va fi mult mai dificil acolo. Poate doar dacă reușeam să mai dăm un gol era altă situație. Am vorbit și cu Gigi, el este mai optimist, mi-a zis că vom da gol și acolo. Așa mi-a zis și cu Plzen. Vom vedea dacă va fi așa, ne va așteptam un meci greu.

 

Am fost și cu Chelsea, și cu Ajax aici, iar asemenea atmosferă ca asta nu a fost niciodată. Nu am văzut așa ceva de când sunt eu la Steaua. Înainte aveam peluze și nu aveam stadion. Acum tot stadionul a cântat.

 

Dacă ar reuși băieții să uite ce s-a întâmplat în seara asta, atunci sigur vom arăta bine și cu Dinamo. Alibec va lipsi și în derby, va sta două sau trei săptămâni departe de gazon, are o problemă musculară. Sper să reușim să câștigăm cu Dinamo, va fi foarte greu. Mă tem de Nemec și de Nistor.

 

Andrei Vlad a închis poarta la 18 ani e ceva fantastic. Mă bucur foarte mult pentru el, iar unii ar trebui să nu se grăbească atât de rău cu concluziile asupra lui. Va mai greși, dar el are calități extraordinare”, a declarat „MM” Stoica, la finalul partidei.