Rednic nu mai dorește să transfere români la Standard Liege

Publicat: 22 03. 2013, 19:08
Actualizat: 25 06. 2013, 17:36

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, la sosirea în țară, că nu mai dorește să transfere jucători români la Standard Liege, pentru că aceștia nu reușesc să se integreze în echipă.

„Facem eforturi să se integreze în echipă. Nu le e ușor. Nu e ușor, e concurență mare. Cred că e ultima oară când mai iau jucători români. Mi-am dat seama de ce nici Lucescu, Dan Petrescu, nici chiar Olăroiu nu mai iau jucători români în străinătate. Jucătorii români au valoare, dar le e greu să se integreze”, a declarat Rednic.

Tehnicianul român este mulțumit de evoluția echipei sale în campionatul belgian: „Îmi merge bine. Ne-am calificat în play-off, ăsta era primul obiectiv. Ce urmează acum e bonus. Când am venit erau pe locul 12, echipa nu avea puncte, acum avem și puncte, suntem în play-off, obiectivul e realizat”.

Standard Liege i-a transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, pe mijlocașul Adrian Cristea, de la Petrolul Ploiești, și pe atacantul George Țucudean, de la Dinamo.