„Reghe” ar putea veni la Craiova după ce Cristiano Bergodi și-a dat demisia!

Publicat: 07 11. 2020, 13:15
Actualizat: 06 04. 2021, 15:25
„Reghe” ar putea veni la Craiova / Foto: Mediafax

După ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat intenţia de a demisiona, la finalul celui de-al doilea meci consecutiv pierdut acasă, 0-1 cu Chindia, conducătorii celor de la CS U Craiova au demarat căutările pentru a negocia cu un alt tehnician.

Favorit pentru postul de antrenor al echipei din Bănie este Laurențiu Reghecampf, scrie Prosport.ro.

Eugen Neagoe, al doilea pe listă!

Potrivit sursei citate, dacă nu va reuşi să-l convingă pe Reghecampf să vină în Bănie, Mihai Rotaru ia în calcul să-i ofere o şansă lui Eugen Neagoe, antrenor liber de contract, care şi-a declarat în mai multe rânduri ataşamentul faţă de trupa din Craiova, inclusiv când a fost adversarul alb – albaştrilor.

Craiova a luat bătaie acasă de la Chindia

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a anunţat, vineri seara, că se gândeşte să demisioneze, după  înfrângerea cu Chindia.

”Cel mai urât meci, am jucat slab, nu ştiu ce se întâmplă, e multă confuzie. Eu sunt antrenor şi eu sunt vinovat de acest lucru. Am avut jucători care au lipsit, dar eram convins că cine intră poate juca bine. Nu dau vina pe ei, eu am vina pentru această înfrângere, am şi probleme, mă gândesc să îmi dau demisia”, a declarat Bergodi la Digi Sport.