Reghecampf, atacat de un important om de fotbal: „A spus niște minciuni de am rămas siderat. Nu mai am ce discuta cu el”

Publicat: 01 08. 2013, 09:52
Actualizat: 22 03. 2019, 13:08

Selecționerul Victor Pițurcă a făcut mai multe afirmații din care reiese că nu va mai convoca atât de mulți jucători de la Steaua la echipa națională.

Nemulțumirea lui Pițurcă este legată de declarațiile antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, care a spus că jucătorii săi vin obosiți și grași de la acțiunile echipei naționale.

„Cu Reghecampf, din momentul în care a declarat ce a declarat, niciodată nu voi mai purta un dialog, trebuie să fie foarte clar. A spus niște minciuni de am rămas siderat. Că jucătorii vin de la lot obosiți, grași și nepregătiți. Păi ce să mai înțelegi? Dacă sunt obosiți, înseamnă că antrenamentele sunt tari. Iar dacă sunt grași și nepregătiți, înseamnă că nu fac altceva decât să mănânce și să doarmă”, a declarat Victor Pițurcă.

Selecționerul a precizat că, în viitor, este posibil să nu mai convoace atât de mulți jucători steliști la națională. „Poate nici nu vor mai fi convocați atât de mulți jucători de la Steaua. Eu am nevoie de jucători cu caracter, nu de mofturoși care, dacă obțin un rezultat bun, vezi, Doamne, sunt fotbaliști”, a mai spus Pițurcă.