Reghecampf se pregătește să plece de la Steaua: Oferta e adevărată. O să discut cu patronul echipei

Publicat: 24 05. 2014, 02:09
Actualizat: 30 09. 2018, 03:31

„Mâine (n.r. – sâmbătă) voi avea o discuție cu patronul echipei. Dacă aveți aceste informații, despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că este adevărată. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le discutăm, pentru că eu cred că acest an va fi mult mai greu”, a spus Reghecampf.

Tot vineri seară, soția tehnicianului Stelei, Anamaria Prodan, a declarat că nu știe dacă Laurențiu Reghecampf va pleca la altă echipă. „Nu știu dacă pleacă Laurențiu, vedem. Mai este o Supercupă de jucat. Noi ne dorim s-o câștigăm și pe aia. Domnul Păunescu știe cam tot. Nu pot să spun cine îl înlocuiește pentru că nu a plecat deocadamtă. În România s-a ales praful de tot și viață frumoasă și fotbalul. Sfatul meu pentru toți jucătorii, ca manager, că suntem liga insolvenței, este să plece”, a afirmat Anamaria Prodan.

Presa arabă a notat, în această săptămână, că gruparea Al Hilal a obținut acordul antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, de a prelua conducerea tehnică a echipei care a terminat pe locul doi în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască la Al Hilal pe Sami Al Jaber.

Fostul oficial al Stelei, Viorel Păunescu, a declarat, vineri, la Dolce Sport, că Reghecampf va părăsi Steaua după finala Cupei României. „Sigur Reghecampf va pleca. Și-a atins maximum de performanță. A fost solicitat de un club din străinătate și va pleca. Va veni un antrenor bun, un antrenor cu experiență”, a spus Viorel Păunescu.