România – Andorra! Doar copiii pot asista la MECI. Program prelungit pentru mijloacele de transport în comun

Publicat: 15 10. 2023, 14:35

România va juca pe Arena Națională cu Andorrade la ora 21:45, în preliminariile Euro 2024, iar la meci vor putea asista doar copiii sub vârsta de 14 ani, grupurile fiind însoțite de un adult.

Regia de Transport Public Bucureşti – Ilfov a anunțat că liniile 40, 55, 86, 104 şi 335 vor avea program prelungit, până la ora 00:30, pentru a se asigura transportul celor care urmăresc meciul din tribunele Arenei Naționale.

România – Andorra e în direct la Prima TV, de la ora 21:45.

România – Andorra! Doar copiii pot asista la meci. Program prelungit pentru mijloacele de transport în comun

De la ora 15:00, liniile care au capătul la Arena Naţională vor fi deviate:

Liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona între terminalul Dridu – respectiv (pe traseul modificat pentru Maratonul Internaţional Bucureşti) terminalul „Piaţa Rosetti” – şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Echipa de start a României cu Andorra: Moldovan – Sorescu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Cicâldău, R. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Fl. Coman.

Darius Olaru s-a accidentat și e exclus din lot, arată frf.ro: „Aseară, după antrenamentul oficial, în urma discuției avute cu Darius Olaru, staff-ul tehnic a decis să nu mizeze pe fotbalistul de la FCSB la meciul din această seară. Darius acuză probleme medicale și, în urma consultării staff-ului medical, s-a luat decizia ca mijlocașul să nu facă parte din lot la meciul cu Andorra pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Echipa națională a României îi urează lui Darius să se recupereze rapid și îl așteaptă din nou la următoarele partide!”.