ROMÂNIA – UNGARIA 1-1. Tamaș: Meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut

Publicat: 11 10. 2014, 22:47

„Cred că meritam mai mult, am dominat jocul. La un moment dat mi s-a părut că avem jocul sub control, dar fotbalul este nedrept și ați văzut ce s-a întâmplat de la o fază fixă. Au avut o fază fixă și au dat gol. Nu am văzut faza golului doi, dacă a fost ofsaid sau nu, păcat că a fost ofsaid. Este normal să se arunce torțe și fumigene, există o rivalitate între români și maghiari. Doare, nu doare, e bine totuși că nu am pierdut. Acum ne cam trebuiesc cele trei puncte cu Finlanda, că am pierdut două puncte azi. Lucian Sânmărtean mi-a plăcut foarte mult, mă bucur mult că a revenit, sper să o șină tot așa și să ne ajute pe viitor. Ar fi o pierdere foarte mare dacă am avea terenul suspendat, suporterii ne-au încurajat din minutul 1 până în 95, ce să faci dacă mai aruncă o torță”, a declarat Tamaș.

Jucătorul echipei Watford, indisponibil pentru acest meci din cauza unei accidentări, a afirmat că nu știe deocamdată când va reveni pe teren: „Pentru mine a fost foarte greu, a trebuit să stau pe două scaune, din cauza piciorului. Doctorii decid când aș putea reveni, eu mă ocup de recuperare, când o vrea Dumnezeu”.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut, sâmbătă, pe Arena Națională, în compania selecționatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu ’44, respectiv Dzsudzsak ’82.