România – Ungaria, scor 0-0 în preliminariile Euro-2016

Publicat: 05 09. 2015, 08:17

Ungaria: Kiraly – Fiola, Juhasz (Guzmics ’24), Kadar, Leandro – Stieber (Priskin ’88), Elek, Toszer, Dzsudzsak – Szalai, Nikolic (Nemeth ’70). Selecționer: Bernd Storck

România: Tătărușanu – Papp, D. Grigore, Chiricheș, Raț – Prepeliță, Hoban – Adr. Popa (Chipciu ’69), Sânmărtean (Budescu ’78), Torje (Maxim ’90) – Keșeru. Selecționer: Anghel Iordănescu

Cartonașe galbene: Toszer ’48, Leandro ’68, Szalai ’63 / Popa ’21, Chiricheș ’50, Keșeru ’63, Chicpiu ’72

Partida a fost arbitrată de o brigadă germană alcătuită din centralul Felix Brych, asistenții Mark Borsch și Stefan Lupp, arbitrii adiționali Bastian Dankert și Marco Fritz și rezerva Rafael Foltyn.

În urma cartonașului galben primit, Chipciu va fi suspendat la meciul cu Grecia de luni.

Joi seară și vineri au avut loc mai multe incidente înaintea meciului. Astfel, un polițist a fost rănit ușor și 18 persoane au fost puse sub acuzare, în urma incidentelor care au avut loc între grupuri de huligani și forțe de ordine. Dintre cele 18 persoane, 16 sunt acuzate de vandalism, iar două de agresarea unui polițist, a anunțat, vineri, un purtător de cuvânt al poliției maghiare.

Până la 120 de „skinheads” îmbrăcați în negru s-au confruntat, în noaptea de joi spre vineri, cu forțele de ordine, pe Strada Dob din apropierea Pieței Erzsebet. Huliganii au atacat forțele de ordine, aruncând cu scaune de la localurile din zonă, și au avariat mai multe vehicule ale poliției.

Potrivit MTI, lupte între suporteri ai unor echipe maghiare rivale au avut loc în parcul orașului.

La această partidă au fost prezenți și circa 1.000 de suporteri români.

Următorul meci al naționalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în compania Greciei.