S-a încheiat totul? Duckadam: „Cei din conducerea CCA sunt incompetenți iar cei de la FRF, COMPLICI, pentru că tolerează astfel de arbitraje, în loc să taie în carne vie”

Publicat: 04 08. 2015, 17:30
Actualizat: 06 08. 2015, 09:26

”Eu i-am criticat mereu pe jucători, când aceștia nu au jucat bine. Numai că, de data aceasta, nu ai ce să le mai reproșezi băieților. Probabil că există cineva în spatele celor de la ASA, care-i susține prin arbitraje. Cei din conducerea CCA sunt incompetenți iar cei de la FRF, complici, pentru că tolerează astfel de arbitraje, în loc să taie în carne vie. Arbitrii sunt jenanți și își bat joc de munca unor oameni”, a declarat Duckadam.

Mai mult, deși echipa sa este lider în Liga I, cu un punct peste ASA, Duckadam a precizat că Steaua nu are ”nicio șansă” la titlu, în aceste condiții. ”Dacă se va continua așa, cu asemenea arbitraje pro-Târgu Mureș și anti-Steaua, nu avem nicio șansă”, a declarat Duckadam.

Steaua și ASA se vor întâlni în meci direct peste două etape, pe Arena Națională. În tur, ASA a învins cu 1-0 la Târgu Mureș.