Scandal după moartea lui Costică Ștefănescu: soția fostului mare fotbalist, acuzată că a rămas căsătorită pentru bani

Publicat: 27 08. 2013, 18:48
Actualizat: 29 07. 2014, 20:44

Fratele lui Costică Ștefănescu, fosta legendă a Universității Craiova care s-a sinucis săptămâna trecută deoarece suferea de cancer, o acuză pe soția fotbalistului că a rămas căsătorită cu el doar pentru bani.

„Vă spun doar atât: Costică mai avea de luat un rest de bani din Qatar (n.r. unde a antrenat), vreo 7.000 de dolari. El ar fi vrut să-i ia, dar Mary (n.r. soția) a zis să nu se ducă, că nu e bine. Banii i-a luat ea și nu a mai spus la nimeni”, a spus Ion Ștefănescu, fratele fotbalistului, pentru ring.

Acesta a mai precizat că, în urmă cu câteva luni, Costică Ștefănescu ar fi vrut să divorțeze de soția sa, dar ea nu a fost de acord. „Ea n-a vrut. Trageți dumneavoastră concluziile”, a spus Ion Ștefănescu.

Pe de altă parte, Ion Ștefănescu a mai spus că fratele său l-a trimis să inspecteze cavoul de la Craiova, cu câteva zile înainte să se sinucidă. „Mi-a zis să văd ce trebuie făcut și cât costă o înmormântare la cavoul familiei, că el acolo voia să fie îngropat. E clar că se gândea să moară”, a spus Ion Ștefănescu.