Scene dramatice la MIAMI. Un tenismen de top aproape a căzut din picioare din cauza căldurii

Publicat: 21 03. 2024, 11:42

This browser does not support the video element.

Turneul Masters 1000 de la Miami se desfășoară în condiții meteo destul de dificile pentru jucători, iar căldura și umiditatea au făcut încă o victimă.

După ce tenismenul francez Arthur Cazaux a leșinat pe teren și a fost scos într-un scaun cu rotile din arenă, acum a venit rândul italianului Matteo Berrettini, fost număr 6 mondial, să fie afectat de căldură.

În timpul meciului cu Andy Murray, italianul a fost pe punctul de a cădea din picioare înainte să servească, în timpul celui de-al doilea set.

Cu toate acestea, jucătorul a reușit să ducă partida până la capăt, încheiată cu victoria lui Murray (4-6, 6-3, 6-4), după două ore și 47 de minute de joc.

În turul al doilea, tenismenul britanic îl va întâlni pe argentinianul Tomás Martín Etcheverry.

Mesajul emoționant al Simonei Halep după participarea la Miami Open

Simona Halep a ținut să transmită un mesaj încărcat de emoții la revenirea pe terenul de tenis în primul său meci după o pauză de un an și jumătate.

Halep, ajunsă acum la 32 de ani a revenit pe terenul de tenis într-un meci incendiar marți seara, 19 martie, împotriva Paulei Badosa (80 WTA), în primul tur al Miami Open.

Această apariție a reprezentat primul său meci după o pauză de un an și jumătate de la scandalul de dopaj care aproape că i-a încheiat cariera.

Chiar dacă nu a reușit să treacă de primul tur la Miami Open, Simona Halep a fost profund emoționată de această revenire. A pășit pe teren cu zâmbetul pe buze și a câștigat primul set. Cu toate acestea, sportiva noastră a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. Citește mai mult…

Sursa foto: Profimedia